Bitse artık bu yaz

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Ben tembel bir insan değilim, hiç öyle biri olmadım. Hep yapacak bir şeyler buldum kendime. Fazla uyumayı bile sevmem zaten..


Ama her insan gibi ben de yapılacak çok fazla şeyim olduğunda isyan etmişimdir "yeter artık, sadece boş boş yatmak istiyorum, hiçbir şey yapmak istemiyorum" diye.

Sanırım isyanım duyuldu, duam kabul oldu.

Arada bir okula gitmek dışında yapacak hiçbir şeyim yok! Daha doğrusu yapmak zorunda olduğum hiçbir şeyim yok ve böyle bir hayata hiç alışkın değilim.

Şahane bir dizi arşivi yaptım kendime, biraz ordan biraz burdan izliyorum. Yakında dizileri birbirine karıştırmaya başlayacağım.

Kitaplarımı okuyorum. Sanırım okunacaklar listem beni yaz sonuna kadar idare eder.

Film izliyorum.

Uyuyorum.

Ama zaman geçmiyor! Bir türlü geçmiyor!

Aslında bir an önce kışa kavuşmak gibi bir isteğim de yok bu sene, çünkü bu kış beni nelerin beklediğinden çok emin değilim. Tamam geleceğin neler getireceğini hiçbir zaman bilmiyoruz ama son 17 senemde sonbahar demek okula başlamak demekti, bu sene değil. O yüzden yazın bitmesini istemeli miyim emin değilim..

Genel olarak sıkılıyorum yani..

Zaten yaz aylarını sevmem, sıcak havayıysa hiç sevmem.

Bu ara aksi bir insan olmuşsam bütün sebebi içinde bulunduğum durumdur!

Ama geçer, biliyorum, geçer..


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yaz cidden bayıyor sıcaklıklarla birlikte; ancak tembelliğe olan katkısı sebebiyle saygımı kazanıyor yine de. Tembel olamayan insanları da ben anlamam, dünyada uğraşacak bu kadar çok şeyi nasıl buluyorlar? Yat dinlen kardeşim... :D

Selin dedi ki...

Yapı meselesi işte :) Kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım beceremiyorum :D

The Metonian dedi ki...

karikatür süpermiş (: tam yazlık (: