9 Şubat 2009 Pazartesi

Daha gelmeden onun hakkında ilk ben yazacağım diye inat ettim...

Dünya çapında hatırı sayılır günlerden biri olan, adını anmak istemediğim, ama hepinizin kalp simgesinin ve akabinde gonca gülün arabeskliğinin tavan yaptığı gün olarak yakından tanıdığı, mümkünse sokağa çıkmayarak gözlerden ırak ''gönül''den de ırak kalacağı ve mutlu olacağı o meşhur valentine' in günü efendim bahsi geçen.

İlk kim kutlamış Türkiye sınırlarında bilmiyorum ama, hiç iyi etmemiş mi, yoksa ilk kutlayan da kusur bulamayıp asıl suçu olayı gelenek haline getirenlere mi atmalı bilemedim. Mutlu çiftleri sonuna kadar destekliyoruz efendim. Çift olduğunu belli etmeyen ama sorsan ''yanımdaki insan benim eşim'' diyecek gibi bakan, ya da o günü iki kişiye yapıştırmadan sevdiği tüm insanlara sevgisini bi kez daha belli etmek için değerlendiren, mutluluk potansiyeli diğer insanlara göre bir hayli belirgin olan o güzel insanları kutluyorum şimdiden.

Hani üstünde '' I love you'' yazan ayıcıklar ve yastıklar vardır ya onlardan
hâlâ satmaya yeltenen satıcılar varsa burdan uyarıyoruz kendilerini '' işi riske atmayın!'' .Diyorsanız onların bir kademe üstü var '' I (burda kalp var) u'' yazıyor onların da devri geçmiş bulunmakta, diye ısrarcı davranırız. Kupa ve cam gonca güllerden hiç bahsetmiyoruz zaten üstüne daha fazla konuşursak yayın akışımız sanıyorum ki durdurulur.

Vıcık- cıcık- gıcık olmayan, güler yüzlü insanların nice mutlu günleri olsun inşallah. Ben kendi adıma diğer blog arkadaşlarımın isimlerini kırmızı ağaçlara kazıdım, gönül isterdiki mevsim elverişli olsun hepsinin adresine mavi elma yollayayım, ama şimdilik elimizden geldiğince yorucu olmaya bakacağız.

Kendimi seviyorum, seni seviyorum, bunu seviyorum, şunu seviyorum, atladığım bir ayrıntı varsa da onu bilmiyorum :)

0 yorum: