rüyalar gerçek olsaaaaa

9 Ocak 2009 Cuma

Sıkıntılı ve stresli zamanlarda tuhaf rüyalar konusunda sınır tanımıyorum!


Birileri kovalar, ben kaçarım, tuhaf yaratıklar dolaşır etrafımda, normalde bakmaya dayanamadığım böceklerle haşır neşir olurum, dünyaya uzaylılar saldırır, bir tek ben kurtarabilirim vs. vs.

İçinde bulunduğumuz dönem de çok yoğun olmasa bile stresli sayılabilecek bir dönem. Uyumaya çok fazla zaman bulamıyorum. Bulduğum zamansa 1 saatlik uykunun içinde 15 tane farklı ve herbiri bir diğerinden daha korkunç rüya görebiliyorum.

Bir de genelde rüya olduğunun farkında da oluyorum. Hani bilirsiniz açık rüya (lucid dreaming) denen şeyi. Henüz çok fazla kontrol edemesem de yakında yapacağıma inanıyorum :)

Dün gece "uff artık rüyaları da abarttım yani, şuraya bak film gibi oldu" dedim rüyamda kendime.

Zaman zaman da "stres yapmama gerek yok, nasılsa rüya bu, birazdan kalkıp okula gideceğim" diyorum.
(güzel rüyalarda fark edemiyorum bak, sadece kötü olanlarda farkında oluyorum.)

Çok komik :)))

not: Resim Henry Meynell Rheam'a ait. Meraklısına ;)

4 yorum:

Besimi dedi ki...

ya sen harbi rüya meselesini aşmışsın :) normalini bırak lusidini bile gördüğüne göre. ama güzel, ben göremiyorum uzun süredir ya da farkında değilim :) kıskandım bak şu derin iç dünya şeysini...:)

Selin dedi ki...

2 yıldan beri falan rüya olduğunun farkında olma durumunu ve müdahale edebilme olayını yaşıyorum galiba, ne tuhaf yaa diye düşünürken öğrendim bunun bir ismi olduğunu :)) adamlar her türlü araştırmayı yapmışlar tabii, bir tek benim başıma gelmiyormuş :D

CaRtMaNtR dedi ki...

Ben rüyalarımı bile hatırlayamazken, rüyalarını kontrol eden insanlar olmasını hep kıskanmışımdır.

kardelen dedi ki...

bende hep düşünürdün acaba rüyaları benim gibi olan varmı diye varmış çünkü bende çok fazla ve karmakarrışık rüyalar gören biriyim en son kendimi suçlu ve polisten kaçan biri olarak gördüm ve uyandığımda kendimi hala suçlu gibi hissediyordum hatta ben biraz daha abartıp gördüğüm rüyalardan film senaryasu bile yazmayı düşünmüştüm:)