Asker kardeşiyim artık ...

12 Aralık 2008 Cuma

Özür dileyerek gecikmeli postuma başlıyorum. Şu post terimi de pek hoş değil, kendimi avcı gibi hissediyorum ya neyse...

Efenim bayramı geride bıraktık. Acısıyla tatlısıyla öpülen elleri ve yenilen kavurmalıyla dopdolu geçen bu bayram içim biraz buruktu. Her ne kadar sevdiklerimle beraber hoşça vakit geçirsem de bayramın sonunda hayatımdaki en değerli iki erkeği askere uğurlayacaktım.
Bugün askerlik vesilesi ile evimiz en yakın akrabağlarımızla dolup taştı. Hala çok kalabalığız, herkes abimi uğurlamaya geldi. Geldiğimde o evde yoktu fakat bir süre sonra eve gelen abimi tanımakta epey güçlük çektim. Saçlar ve sakallar gitmiş karşımda 15 yaş haliyle duruyordu :). Birden çocukluk anıları açıldı, ne alaka demeyin valla çok benziyor o hallerine :P.

Yarın hem abimi hem de biricik sevgilimi uğurluyorum. İçim felaket buruk kalbim parçalandı. Onları ne kadar özleyeceğimi tahmin bile edemiyorum. Bugün sevgilimle de askerlik öncesi son defa görüştüm. Ayrılmak baya zor oldu :(. Neyse canım sıkkın hala burada keseceğim fazla uzatmadan.

Tüm askerlere hayırlı tezkereler diliyorum ve geçmiş bayramınız kutlu olsun.

8 yorum:

Selin dedi ki...

sağ salim gitsinler gelsinler inşallah cnm, Allah kavuştursun...

Dilara TAN dedi ki...

Sağol canım. Yokluklarını hissetmek istemiyoum açıkçası. Püff gidip gelsinler amin.

Fatma Dinç dedi ki...

canım benim tesadüf girdim bloğuna asker yazısı olunca hem ağladım hem okudun ainşallah istediği yerlere giderler allah kavuştursun benim hayırlı teskereler ahsabindünyasi'ndan sevgiler

Dilara TAN dedi ki...

@Fatı
çok teşekkürler güzel yorumun için. Gittikleri yerler çok şükür güzel yerler ama ayrılmak işte neresi olursa olsun dokunuyor. Allah tüm gidenleri sevdiklerine kavuştursun.
Teşekkürler tekrar..

The Metonian dedi ki...

allah kavuştursun (:

sufi dedi ki...

Selametle gitsinler,gülegüle mutlu mutlu gelsinler.Yollarını bekleyenlere de zaman kuşlar gibi gelip geçsin inşaallah, sevgilerimle dilek.

Dilara TAN dedi ki...

@melankolikdeli
@sufi

teşekkürler (:

Dilara TAN dedi ki...

Altuğ teşekkürler. Zormuş ayrılmak ya şimdi şimdi çıkıyor acısı... Alışmak zaman alacak.