Günümün mutluluk kaynakları

4 Kasım 2008 Salı

Hayatta insanı mutlu eden küçük şeyler vardır. Özellikle çok sıkıcı zamanları beklerler ortaya çıkmak için hani.


Bazen karşındaki zerre kadar farkında olmayabilir seni ne kadar mutlu ettiğinin. ama olsun.

Küçük şeyler mutlu eder işte bazı insanları, ama herkesi değil tabi!

Çok sinirli olduğunuz günlerde yolda size bakıp gülümseyen minik çocuklar ya da sevimli yaşlılar mutlu etmez mi sizi? Teşekkürünüze gülümseyerek cevap veren hiç tanımadığınız bir insan?

Hayat gerçekten çekilmez oluyor zaman zaman bir çoğumuz için, ama minik minik detaylar var yaşanır kılan.

Sinir bozucu geçen son birkaç günümden sonra beni gülümsetmeyi başarabilen minik johnnyciklerim mesela. Hediye almak elbet sevimlidir ama bir insan size bir şey hazırlamak için emek vermişse o çok daha değerlidir işte. Öyle anlarda benim neden bu konularda hiç yeteneğim yok diye üzülüyorum ben :) Yapabilsem neler yapacağım ama elimden gelmiyor işte :-/

Bakıyorum, baktıkça gülümsüyorum kendilerine :) Pek bi sevdim yau!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

minik şeylerle her zaman mutlu olabilsek, biraz pollyannayı yalayıp yutmuş olabilsek, daha güzel ve çekilebilir bir hayat yaşayacağız sanırım...

e.d dedi ki...

onlar aslında vodoo bebeği canım batır iğneyi hala bekliyorsun :)

Dilara TAN dedi ki...

ben bir yerden hatırladım sanki bu minik jhonnycikleri :) Beni en sinirli anımda bile mutlu eden şey içinden cıngır cıngır ses çıkaran metal yumurtamı da yanağımın yanına koyarak yastık ve yorrganın altına girerek sallanmaktır. Mutluluktan çok huzur verir.

Adsız dedi ki...

Aynen canım bu yüzden bende el emeği ile yaptıklarım beğenilince hediye etmeyi çok seviyorum.Seç beğen sana da hediye ederim mutlu ol yeter ki.

Selin dedi ki...

@ serzeniş meraklısı
aslında zor bir şey değil, biraz zorlamak gerekiyor kendini o kadar :)

@ e.d
hiç acımam batırırım iğneleri :D oturduğu yerden zıplayacak mı acaba johnnycim :D bi tane de vanessa alabilir miyim ben yaa, işkence edeceğim ona :D :D (vanessa paradise'ten bahsediyorum, bizim johnny'nin hanımı hıh)

@ pharos
baktıkça mutlu olduğum minik şeylerim vardır bol bol, sıkıldıkça onları karıştırırım keyiflenmek için. Aralarına hemen ekledim johnnylerimi :))

@ craft woman
aman ne güzel teklif bu böyle, mutlu oldum bile hemen :) blogunda yaptıklarını görünce gaza geldim ben de, ilk fırsatta başlayacağım galiba bir şeyler yapmaya:)