Beş dakikada değişir bütün işler!

27 Kasım 2008 Perşembe

Yoluna girmesini hiç ummadığınız şeyler bir anda yoluna girer bazen.

Hayatın en güzel tarafı da sürprizlerle dolu olmasıdır ya zaten!

Ödevlerin çakışması sebebiyle hafta boyunca dua edilir hoca gelmesin de sunum bayramdan sonraya kalsın diye. Liste yazılırken yapılan yanlışlıktan dolayı aynı konu iki ayrı gruba verilmiştir. Hoca kendi listesini yaparken kafasına göre düzenlemiştir ama duyurma gereği duymamıştır tabi... Sunuma birkaç gün kala durum öğrenilir, hocanın yanına gidilir. Bir de bakılır ki hoca 7'ye diğer grubu yazmış, biziyse 8'e yazmıştır, yani bayramdan bir hafta sonraya :)

Sunumların çakışmasından bu şekilde kurtulduk. 

Diğer hocamızdan gidip kitap listesini aldık, bulabildiğimiz tek kitabın alınmamış olduğunu gördük. Yıllık plan yaparken kullanacağımız kitabı da böylece almış olduk :)

Dün canımızı sıkan okul mevzuları bugün çözülmüş oldu yani. 

Kitap alma bahanesiyle attık kendimizi İstiklal'e... Çiseleyen yağmurun altında yürüyerek de güne son noktayı koymuş olduk.

"Bu saadet beni korkutuyor Ekrem" demek istiyorum şu an :) Genelde durmadan bir şeylerden şikayet ediyoruz yaa, arka arkaya 2 şeyin birden istediğim gibi gittiği hiç olmamıştı, sürekli sürpriz bekliyorum şu an :s 

Arada bir de olsa bir şeylerin iyi gitmesi güzel be...

"Sunum bayramdan sonraya kalsın başka şey istemiyorum" diye ortalarda günlerce dolaştıktan sonra sunum ertelenince "tüh yaa keşke başka bir şey isteseydim" dedim mi?
Evet dedim.
Nankörlük mü?
Evet, nankörlük :)
Olsun bee, geriye kalanlar da güzel olur bir gün! (cümleye "bir gün" yerine "bugün" yazmışım :) kontrol için okurken fark ettim..)

Gelelim Batman'a...
Gelsin, gelsin.
İşler iyi gitse de kötü gitse de gelsin :)

İmza: bir şey iyi gidince her şeye dair umutlanan insan modeli.

0 yorum: