Doğum perilerimiz

1 Ekim 2008 Çarşamba


Eski çağlarda insanların doğum perileri olduğuna inanılırmış.

Sihirli sözcükler fısıldarmış bu periler doğduğunuzda kulağınıza. Her burcun ayrı bir perisi varmış..

Ne kadar inandırıcı bulursunuz bilemem :) Misal ben hiç inandırıcı bulmuyorum :D Ama yine de okuması keyifli ;) O yüzden paylaşayım istedim..

Periler sağolsunlar bir tane bile kötü şey fısıldamamışlar kulağımıza, aman ne iyi insanlarmışız biz de haberimiz yokmuş :) Hiç kötü özellik yok baksanıza, birine de dememişler sen yalancı olacaksın, sen çok pis iş çevireceksin insanların arkasından, sen güvenilmez olacaksın, sen var ya sen hiç yaşama Allahın cezası vs. diye...

Hadi okuyalım bakalım :)


KOC BURCUNUN PERISI PARADISE


Paradise yani Cennet isimli perinin engelleri ortadan kaldiran Salamanderlerin (bir tur kertenkele, ejderha) ruhlarinin prensesi olduguna inanilir, o yuzden bir kertenkele resmiyle temsil edilir. Ates elementinin semboludur. Dogdugunuzda bu peri kulaginiza sunlari fisildar:

Cok canli ve hayat dolu olacaksiniz Her seye meydan okuyacacaksiniz Baskalarinin cesaret edemeyecekleri seylere cesaret edeceksiniz Dullara ve oksuzlere yardim edeceksiniz


BOGA BURCUNUN PERISI VIVIAN


Vivian, mitolojide maddi zenginlik getiren, yeraltindaki hazinelerin bekcisi cuce gnome'lerin prensesidir, dogdugunuzda kulaginiza sunlari fisildar:

Dolu dolu bir hayat yasayacaksin Cok hassas biri olacaksin Bulbul kadar guzel sesli olacak, sarki soyleyeceksin Comertliginle kalpleri kazanacaksin Guclu olacaksin


IKIZLER BURCUNUN PERISI MELIOR


Melior, nese ve mutluluk elflerinin prensesidir, dogum aninizda Melior kulaginiza sunlari fisildar:

Ebedi gencligin sirlarina her zaman vakif olacaksiniz Parlak bir zekaniz olacak Hayal gucunuz sizi buyulu yerlere ulastiracak.


YENGEC BURCUNUN PERISI MELUSINA


Mitolojide, Melusina, gercek aski getiren Ondine, yani deniz kizlarinin perisidir. Dogdugunuz zaman Melusina, kulaginiza sunlari fisildar:

Kalpleri aciyla dolu olanlara yardim edeceksiniz Cocuklari cok seveceksiniz Sihirli ve yaratici bir dunyaniz olacak Cok guclu sezgilere sahip olacaksiniz Nazik ve sefkatli olacaksiniz


ASLAN BURCUNUN PERISI MORGAN


Morgan, mitolojide buyuk fikirleri gerceklestirmenizi saglayan ejder ruhunun prensesidir. Dogdugunuz zaman bu peri kulaginiza sunlari fisildar:

Guclu bir kisiliginiz olacak Ahlaki degerlere cok bagli olacaksiniz Hayatin inis cikislarina dayanacaksiniz Cok alcakgonullu olacaksiniz Arkadaslariniza hep yol gostereceksiniz


BASAK BURCUNUN PERISI URGANIA


Mitolojide, Urgania, talih ve para getiren yer alti hazinelerinin koruyucu elflerinin prensesidir. Dogdugunuzda Urgania perisi kulaginiza sunlari fisildar:

Her zaman cok sansli olacak, deyim yerindeyse hep dort ayaginizin ustune duseceksiniz. Keskin gozunuz hicbir ayrintiyi kacirmayacak Asla pes etmeyeceksiniz Eviniz buyulu bir krallik olacak Vazifelerinizi asla ihmal etmeyeceksiniz. Bu yil hayalleriniz gerceklesecek mi?


TERAZI BURCUNUN PERISI HOLDA


Holda perisi firsatlar yakalamanizi saglayan Sylph'lerin perisidir. Dogdugunuzda kulaginiza sunlari fisildar:

Her zaman ahenkli, uyumlu bir yasaminiz olacak Guzel ve cekici olacaksiniz Ruhunuz hep taze kalacak Bunalimlara karsi koyacaksiniz


AKREP BURCUNUN PERISI ESTRELLA


Estrella, mitolojide askta beklenmedik sans getiren deniz kizlarinin yani Ondin'lerin prensesidir. Dogdugunuz zaman, bu peri kulaginiza sunlari fisildar:

Her zaman kullerinden yeniden dogan Phoenix yani Anka kusu gibi guclu olacaksiniz Hayattan buyuk zevk alacaksiniz Hayatin gizemli yanlarini cozeceksiniz Sezgileriniz size rehberlik edecek Daglari yerinden oynatacak kadar guclu olacaksiniz


YAY BURCUNUN PERISI GLASTING


Glasting perisi, mitolojide bilgelik perisi olarak taninan ejder ruhunun perisidir. Glasting perisi dogdugunuzda kulaginiza sunlari fisildar:

Cok iyimser olacaksin Ruyalarini gerceklestirmek icin dunyanin obur ucuna gitmekten cekinmeyeceksin Tutkulu, hirsli olacaksin Affedici olacaksin Cok buyuk bir yasama enerjisine sahip olacaksin


OGLAK BURCUNUN PERISI TITANYA


Titanya, altindaki hazineleri koruyan elflerin Kralicesiymis, dogarken kulaginiza sunlari fisildadigina inaniliyor:

Hafizan bir fil kadar guclu olacak, yalan soylemeyeceksin, cesur olacaksin, cabuk ve iyi ogreneceksin, hassas olacaksin.


KOVA BURCUNUN PERISI ARIEL


Mitolojide, Ariel, nese ve mizah anlayisi saglayan Sylph prensesine verilen isimdir. Dogdugunuzda Ariel perisi kulaginiza sunlari fisildar:

'Nereye gidersen git orada iz birakacaksin, cok yaratici olacaksin, buyuk bir sanatci olacaksin, sana ihtiyac duyan herkese yardim edeceksin, cok zeki olacaksin.'


BALIK BURCUNUN PERISI SELKIE


Selkie, mitolojide Ondine'lerin yani deniz kizlarinin prensesidir, genellikle yaninda bir fok baligiyla resmedilir, evlerimize ahenk ve nese getirir. Dogdugunuzda sizin kulaginiza sunlari fisildar:

Altinci bir duyuyla odullendirileceksin Her seye uyum saglayabileceksin Sanatci bir ruhun olacak Cok hosgorulu olacaksin Ruhsal aleme cok ilgi duyacaksin.. .

2 yorum:

kırmızılı dedi ki...

ben inanmak istiyorum :) çok hoşuma gitti :)
teşekkürler doğum perim ve sln ;)

Selin dedi ki...

rica ederim :)
ben doğum perime teşekkür edemiyorum, kulağıma "hassaslık" ve "fil hafızası" fısıldayarak lanetlemiş resmen beni :D