Bir engel gelir, bir engel kalkar

28 Ekim 2008 Salı

Birileri girmeme izin verdi sonunda şükür. Kaç gündür blogumuzun yüzünü göremiyordum. Zaten bilgisayarıma da birileri girişi engellemiş bir kaç gündür sorunlu,bana inat açıılmamakta direniyor.

Neyse ki şu an buradayım. Günlerdir yazmaktan uzak bir halde elim kaleme gitmeden, kelimeleri toparlayamadan, dikkatsizlik halinde sürünüyorum.Havalar da bozuk,evden çıkasım yok. Önümüzdeki bir ay boyunca, yani abartısız dört hafta hergün bir sınavım olacak. Bunun bilincinde olmama rağmen ben oturmuş dizi izleyip boş boş yayılıyorum.

Hayatımın gelecekteki kısmı bir kaç gün öncesine kadar belirsizdi. Yavaş yavaş şekil almaya başladığını söyleyebilirm. Uzaktan öyle görünüyor ki buralardan ayrılıp gerçek anlamda "uzak" olan başka bir dünyaya gideceğim. Her ne kadar bunun gerçekleşecek olmasından emin olmasam bile ihtimalin yüksekliği beni olacakları düşünmeye itiyor. Şimdiden bunların endişesi,hüzünlü ve mutlu stresi başladı diyebilirim.

Bir süredir yazamadığım için yaptığım kısa bir açılış girdisi olacaktı bu. Fazla uzatmadan öyle bırakayım. İleride herşey netleşince olanlardan ve olacaklardan bahsedeceğim.

Planların doğru gerçekleşmesi umuduyla hoşçakalın :P...

1 yorum:

Selin dedi ki...

Geçmiş olsun, hoşgeldin ve Allah zihin açıklığı versin :))